2007. dec. 20.

A Harc folytatódik

Eltelt egy hét és nem jelentkeztünk új hírekkel. Mielőtt bárki a szemünkre hányná felhozzuk mentségünkre, hogy nem akartuk elsietni az örvendezést. Sajnos az idő minket igazolt. Emőkének újabb orvosi beavatkozásra van szüksége amit december 21-dikén végre is hajtanak. Szívritmusa nem normalizálódott ezért pacemaker-t ültetnek be a hasfalába. Ez újabb költségekkel jár. A család eredetileg csak azért fordult az emberekhez segítségért, hogy kislányuk esélyt kapjon, beültethessék a szívbillentyűt. Nem számoltak azzal, hogy ilyen rövid időn belül újabb beavatkozásra lesz szükség. Maga a műtét közel sem olyan veszélyes mint az első, de az altatással óriási kockázatnak lesz kitéve Emőke. Mint már említettük sajnos már a vizsgálatok idején is kritikus állapotba került az altatások alatt, és most újra szembe kell néznie ezzel a veszéllyel.
Az Ágoston család köszöni szépen minden adakozónak az eddigi áldozathozatalt azt, hogy megadatott az esély Emőkének, és kellemes ünnepeket kívánnak mindenkinek. Szerették volna lezártnak tekinteni az adománygyűjtést, de harcuknak még nincs vége ezért továbbra is nyitottak maradnak a számlák.
Az édesapa itthon tartózkodik, hogy nagyobbik lányával tölthesse a Karácsonyt, ezért jelenleg a romániai telefonszámon érhető el.

Ha maradt még valakinek az ünnepi bevásárlások után is pénze amit Emőke harcának támogatására tud szánni, akkor az elérhetőségek menüpont alatt megtalálható számlaszámokra utalhatja adományát, vagy a Merkúr áruházban valamint a Szuper és Kristály üzletekben elhelyezett urnákba is bedobhatja.

2 megjegyzés:

Sándor Szilárd írta...

Kedves Laci,

a Márai vers ésmit a vallásos harcról közvetítettél immár - sajnos -
érthetőbb.

Szeretném Emőke szüleit és testvéreinek további lelki adventi reménységet adni, de immár reménységet csupán az isteni szeretet adhat mely nem a mi gondoaltink és érzseink szerint önti törvénybe a rendet. Úgy értettem hogy az édesapa az otthon maradt testvérekkel és az édesanya az immár másodszor is operált Emőkével maradt.

Kérlek olvasd el a legutóbb leírt soraim a blogomra és ha segít akkor kérlek továbbítsd

áldással és bizalommal
, jóakarattal

Szilárd

Sándor Szilárd írta...

Légyszíves valahogy, valahol üzenj Emőke helyzetéről ahogy tudsz

köszönöm

üdv

Szilárd